2012 m. liepos 24 d., antradienis

BALDŲ NAMAI „Skraja“ kviečia pasitikti naujus mokslo metus atsinaujinus

Vaiko kambarys yra ta erdvė, kur jis auga, vystosi, mokosi ir praleidžia didžiąją savo laiko dalį. Todėl artėjant naujiems mokslo metams BALDŲ NAMAI „Skraja“ kviečia atnaujinti savo vaikų kambarį, kad naujus mokslo metus jie galėtų pasitikti naujoje, kūrybiškumą skatinančioje erdvėje. Nuo liepos 20 d. baldų salone Naugarduko g. 55, Vilniuje, moksleivius ir jų tėvus pasitiks ryškios nuolaidos vaikų ir jaunuolio baldams įsigyti.

BALDŲ NAMAI „Skraja“ siūlo platų baldų pasirinkimą tiesiogiai iš gamintojų, todėl sau patinkančius baldus ras net išrankiausias moksleivis. 5000 kv. m plote savo produkciją siūlo tokie lietuviškų baldų gamintojai kaip UAB "Akai", UAB "Taubaldis", UAB "Lauksva" ir daugelis kitų, o taip pat gamintojai iš kitų šalių - Ukrainos, Lenkijos, Italijos, Suomijos ir kitų šalių, todėl neradus norimų baldų pas vieną pardavėją, yra daug kitų, kur tikrai kiekvienas ras savo svajonių baldus. BALDŲ NAMUOSE „Skraja“ galima rasti nuo pigiausių iki brangiausių baldų, todėl bus patenkinti bet kurios šeimos poreikiai.

Norintiems atnaujinti savo vaikų kambarius naujų mokslo metų proga tėveliams siūlomi įvairių spalvų rašomieji stalai, spintos, kėdės, lovos ir kiti baldai už ypatingą, naujų mokslo metų kainą. Kviesdami atsinaujinti, BALDŲ NAMUOSE „Skraja“ esantys baldų pardavėjai siūlo nuolaidas nuo 5 % iki 50 %. Taip pat įvairūs baldai už ypatingą, mažesnę kainą. Gera naujiena tiems, kas ieško spintos. Perkantiems spintą laukia dovanos.

„Visiems norintiems atsinaujinti prieš šiuos mokslo metus ir pasinaudoti ypatingomis nuolaidomis tereikia užeiti į mūsų tinklalapį www.baldunamai.lt ir atsispausdinti nuolaidų kuponus (skiltyje Mėnesio pasiūlymai). Atsispausdinus kuponų rinkinį galima rasti įvairių baldų pardavėjų nuolaidas, kurios bus pritaikytos pateikus kuponą pardavėjui.“ – teigia BALDŲ NAMAI „Skraja“ direktorė Ingrida Špakauskienė. „Tačiau svarbu nepamiršti kuponus pateikti prieš pirkimą, kad būtų galima pritaikyti pageidaujamą nuolaidą“ - tęsia BALDŲ NAMŲ „Skraja“ direktorė. Kuponais galima pasinaudoti iki šių metų rugsėjo 10 d.

Kiekvieną apsilankiusįjį BALDŲ NAMUOSE „Skraja“ pasitiks mandagūs konsultantai, kurie tiek atsakys į visus rūpimus klausimus, tiek padės surasti, kur yra įsikūrę skirtingi baldų pardavėjai.

BALDŲ NAMAI „Skraja“ visus savo baldų salono lankytojus pasitinka su šūkiu „Gera išsirinkti!“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą